Välj anläggning
 
Stäng

Jobba hos oss

Här nedan hittar du lediga tjänster på vårt centrala kontor. Är du intresserad av att jobba hos någon av våra delägare, är du välkommen att besöka deras sidor.

Ansvarig Digitala affärer

Vi på Woody Bygghandel vill ta nästa steg i vår digitaliseringsprocess och söker därför en person till vårt Servicekontor i Helsingborg som skall stärka vår digitala position och att ta fram utvecklingsförslag samt göra affärsmässiga bedömningar kopplat till digitaliseringens möjligheter i vår verksamhet. I denna rekrytering samarbetar vi med Additude AB.

Vid frågor om tjänsten kontakta Lars Olsson på tfn. 0701-499 188 eller så söker du jobbet direkt via länken här: https://www.additude.se/karriar/ad?id=2146

 

Key Account Manager Syd/Väst

Till region Syd/Väst söker vi en affärsinriktad KAM med god sälj- och förhandlingsvana från byggbranschen. Du är en relationsbyggare som tycker om att ha många kontaktytor och vill driva utvecklingen framåt. Ett viktigt ansvarsområde är att driva och utveckla centrala avtal och bevaka offentliga upphandlingar inom regionen.

Känner du någon som passar perfekt på ovan beskrivning eller är det rent av du själv? In och ansök redan idag!

Vi samarbetar i denna rekrytering med Skillway HR & Search. För mer info eller frågor, kontakta Joanna Nestenius via mobil: 070-846 88 29 eller via Eller så söker du jobbet direkt via länken här: https://www.skillway.se/jobs/77-key-account-manager-syd-vast-till-woody-bygghandel-ab/